tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pikku jakku ja muuta pientäTyökaverini oli tehnyt tämän mallin ja siitä innostuneena minäkin. Erittäin nopea neuloa.

Lanka on ihastuttava, erityisesti väreiltään, mutta välillä niin haperoa, että kerran meni neuloessa jopa poikki. Solki on Karnaluksesta "handmade in Estonia".

Malli: Moda 1/2010 naisen vihreä pikkujakku nro 17
Lanka: Noro Silk Garden Lite
Menekki: 280 g
Puikot: 4.0 mm

Ja vähän harmillisempaa asiaa: Viron villa –allergiani on edelleen ja todistettavissa olemassa. Viimeksi kuusi vuotta sitten kävi niin, että kun olin illalla neulonut vironvillaa, yöllä heräsin tukehtumistunteeseen.

Kuitenkin kun mieleni kovasti tekee neuloa revontuli, niin ostinpa hyvinkin Tallinnasta viron villaa. Kerin vyyhdin pihalla ja ei tullut mitään hengitysongelmia.

Eilen illalla aloitin neulomaan ja sain innostuneena huivin ensimmäisen kaavion valmiiksi. Ja yöllä se taas tapahtui, heräsin siihen, että kurkku on kuiva ja tuntuu että tukehdun, nokka tukossa! Näinköhän pystyn neulomaan huivia valmiiksi? Täytynee vielä yrittää sitä, että neulon tuota vain ulkona.Vielä asiakaspalautetta R-kioskille. Kävin kysymässä uutta Taito -lehden numeroa, jossa on ihastuttavia Ullan sukkaohjeita (ja lehden verkkosivulla tähän liittyen arvonta). No, ei ollut Ärrän valikoimassa lehteä, mutta Ärrän-täti lupasi tilata sen minulle. Ja tänään kävin hakemassa lehden, olipa jopa tarjous "kaksi yhden hinnalla", sain siis molemmat tän vuoden numerot yhden hinnalla. Upeaa palvelua Karakallion Ärrällä.

ps. vielä ehtii mukaan 1-v arvontaan, ilmoitan voittajan torstaina!