maanantai 29. lokakuuta 2012

Jyväskylän kautta

Päätin yllättää anopin ja palautin hänet Mänttään Jyväskylän kautta.


Tavoistani poiketen, pysähdyimme matkalla. Kävimme Karoliinan Kahvimyllyssä kaffella ja syömässä maailman suurimmat ja herkullisimmat voisilmäpullat. Tarjolla olisi ollut myös upeita kakkuja ja erilaisia suolaisia piiraita. Jos vain kulmilla olette, tästä ei kannata ajaa ohi. Kahvila on tosi idyllisesti sisustettu.
Kuva kahvilan puolelta, myös vessa ois ollut kuvaamisen arvoinen, todella viehättävä.

Siitä matka jatkui Vaajakoskelle - koska en koskaan aja karkkitehtaan ohi, piti tietty Pandalle pysähtyä.Matka jatkui "pääkohteeseen" eli Toivolan vanha pihaan.


Ja siellähän on Titityy .
Voi tätä lankojen runsautta ja värihehkua.Cascade hyllyt suorastaan pursuivat lankaa....Titityytä vastapäätä on ihana Butik Malfatto

 

- kaikkea kaunista paperinarusta.Kävimme vielä Askartelupuoti Piassa hankkimassa Emo-tuotannon kangasvärejä, niitä joilla voi maalata lisää tyynynpäällisiä.Olipa hieno päivä.....mun "matkamuistot" yllä. Louhittaren luolan Väinämöistä, väri tammi. Mä oon niin ihastunut noihin Tuulian sävyihin, että huomaan, etten pääse enää Väinämöisten ohi ostamatta. Pellavapaperia joulukoristeiden askarteluun ja valot valopalloihin, yks aika ihana mitta (Sajou) - jota varten tää koko reissu tehtiin, vähän Cascadea ja Rowania ja pari kiloo lakua!