sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tallinnassa eilen

Karnaluks on kamala paikka - ainakin sitä se oli eilen. Väkeä oli niin paljon, ettei siellä päässyt liikkumaan - tuskin edes pystyi hengittämään. Voi niitä, jotka olivat ekaa kertaa siellä, eivät varmaan mene toiste. Myyjätkin pahoittelivat tilannetta - kuulemma Martin markkinat toivat sinne hirmuisesti väkeä. Ja kassoja oli ainakin neljä, mutta tiedättehän, ne on niin hitaita.

Onneksi en tarvinnut sieltä mitään välttämätöntä, joten tein tosi nopsaa pikku ostokset ja menin kadun toiselle puolelle Wool and Woolleen. Siellä on sitä ihanaa Noro kartiolankaa ja Dropseja. Dropsit oli tosi edullisia kun niistä sai vielä kamppanja-alen. Siellä sit muuta porukkaa odotellassa purin ja pakkasin laukkuni, niin, että unohdin sukkakässäpussukan kauppaan. Jos joku ystävä on lähiaikoina menossa Tallinnaan - voisitko tuoda mulle mun pussin?
Vietimme lähes koko päivän Kauppakeskus Rocca al Maressa. Ja iltapäivällä meillä oli siellä vielä Kudujan huivikurssi Liann Longadissa.
Anna kertoi meille erilaisia tekniikoita tehdä kolmiohuiveja. Lisäksi saimme Tiina huivin ohjeen ja idean tehdä huivi toisesta päästä alkaen, niin, että voi helposti suunnitella ja tehdä juuri lankamäärän kokoisen huivin.
Mun ostokset olivat lähinnä WW:stä sekä Eppieltä.


Ja tietty Rocca al Maressa oli ihania kauppoja ja sieltä löytyi mm. Marks & Spenceriltä mahtavia purkkeja.
Kiitoskuohareita ja muita kiitoskukkasia - kuten kynttilä ja tuikkualunen (Jonnan savitöitä, upeita). Ja mun tilpehööriostoksia metallilankatöitä varten. Totesimme muuten, että Karnaluksen hinnat ovat nousseet esim. sammakkokerroslaskuri oli yli euron edullisempi Roccan askartelukaupassa.
Jälleen niin kiva reissu mukavien ystävien kanssa. Neulottiin paljon ja paluumatkalla tietysti ihasteltiin toistemme ostoksia ja harmiteltiin mitä jäi ostamatta, oli ihania suklaarasioita ja suklaalevyjä neulekuoseissa, Eppien taivaallisen pehmeä minkkilanka, peltipurkit yms. yms. Seuraavaa matkaahan tässä jo rakennellaan.