keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Neulemiitissä vähän kauempana

Eilen mersun nokka lähti kohti Järvenpäätä ja matkalla poimi mukaan autolastillisen ystäviä. Määränpää oli Järvenpään upea Vanhankylän kartano.Yritin laskea ja mielestäni meitä parhaimmillaan oli parisen kymmentä paikalla.
 Keittiö odotti meitä ja oli leiponut käsityöaiheisia pullia; lankakeriä ja ristipistotöitä. Todella lämmittävä ajatus ja paljon muitakin herkkuja oli tarjolla.
Mukana oli myös Lanitium ex Machinan popup kauppa herkullisine lankoineen.

Kartanosta ovat pyytänee virkkaus- ja neulegraffitteja puuvanhuksen ilmettä piristämään.
 Eilen niitä sit kertyikin mukava kasa. Kannattaa seurata Kartanon facesta milloin puu koristellaan. Siihen tilaisuuteen on vapaa pääsy ja näitä graffitteja voi edelleen tuoda Kartanolle.
Naapuri - Yläpytinki - talosta Arto Ojala kävi esittelemässä tuotteitaan. Arto on puutuotteiden monitaituri, onnistuu mm. karstat, värttinät, perinnerukkien osat. Lisätietoja arto.ojalaAToutlook.com
Illan iloinen ylläri oli kun Suvi Knuutinen kurvasi beetlellään pihaan.
Seuraava miitti Vanhankylän Kartanossa on torstaina 7.4. klo 16.30-19.30, aiheena kehräys. Voit ottaa oman värttinän tai rukin mukaan, kokeilla Lauran opastuksella tai vaan tulla kuuntelemaan kehräysperinteestä. Myös Lanitium ex Machina popup kauppa on mukana. Vapaa pääsy.