lauantai 7. toukokuuta 2016

Minilomalla Hampurissa

Meillä oli viime syksynä välilasku Hampurissa kun tulimme Portugalista. Aikaa oli niin runsaasti, että ehdimme käymään Hampurin keskustassa. Ja jo silloin päätin, että tänne täytyy tulla vaateostoksille kun taas pitää  mennä töihin, ja niinpähän me nyt täällä käytiin.


 Kentältä pääsee näppärästi junalla keskustaan ja aivan päärautatieaseman tuntumassa on parhaimmat ostoskadut.

 Meidän hotelli oli kanssa aivan aseman vieressä, joten liikkuminen oli näppärää. Hotelli oli hyvä ja rauhallinen huolimatta sijainnistaan.

Eka päivä shoppailtiin, mutta koska myös saksalaisille helatorstai on pyhä, täytyi keksiä muuta.

Täällä on muitakin.

Saksassa huvipuistot on rakennettu maalle, pellolle, joten tämäkin tie vie perille todella SUUREEN huvipuistoon.

Juu. En kestä enää olla näin hurjissa laitteissa.

Karusellin pari kierrostakin oli jo liikaa.

Timo ja Ronja menossa - huiiiiiiiiii.

Jätsikoneet täysillä kierroksilla - hellepäivä.

Tää on kiva!
Lähdimme junalla Heide Parkiin, huvipuistoon, joka tuntui olevan erittäin suosittu vapaapäivän viettopaikka myös paikallisille. Olemme monesti kesälomareissuilla täällä käyneet eikä ikinä ole ollut näin ruuhkaista.

 Syötiin ja herkuteltiin - nautittiin kesästä.

Musikaalien ystävänä, sain perheen houkuteltua mukaan katsomaan Alladin - oi että noi Disneyn musikaalit ovat upeita, musiikki, kappaleet, lavasteet - kaikki.

Vaatteita tuli ostettua - nyt voi (pitää) tehdä vaatekaapin suursiivouksen. Jotenkin on amatööri tunne, mutta mulla on järkyttävät rakot toisessa jalassa - ja liikkuminen on nyt lähes mahdotonta, mutta huominenhan on äitien lepopäivä muutenkin. Aurinkoista ja kesäistä Äitienpäivää! Mulla on niin ikävä omaa äitiä.