sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tampereen messuilta

Vuodesta toiseen Tampereen messut jaksaa innostaa laajalla valikoimallaan. Väkeä oli paljon, mutta niin tarjontaakin. Taitavat olla Suomen suurimmat käsityömessut ja minusta nämä ovat parhaat. Löysin jos vaikka mitä!


sukkakilpailun satoa
Kun eteen tulee sopivassa suhteessa silkkiä ja villaa ja väri vielä vihreetä, ja 10 kerää maksaa vain 20 euroa - niin mulle mulle ja heti!


Tapiolta suomen lampaan villaa. Tää on puhtaasti kasvivärjäykseen, tuskin koskaan itse näitä neulon, koska villapölystä saan hengitysvaikeuksia. Lisäksi löysin värjäysaineita parista eri putiikista; punapuuta ja veriseitikkiä. Ja sienestäjät huomio, ton sienen hinta on kuivatettuna 220 €/kilo!

Taisinpa tilata Modan, vuoden hinnalla kahdeksi vuodeksi. Ja kylkiäisenä Austermanin Creativ+Filtz lankaa, pari uusinta Modaa, ohjevihko, Marimekon kassi ja akryylihuivi (hei, tätä ei voinut missään nimessä jättää väliin).


Tilpehöörejä: silmukkamerkkejä, puisia kerrosmerkkejä, neliskulmaiset sukkapuikot, piparimuotteja (niitä vaan joka kerta löytyy uusia).


ja vielä vähän lankaa; Crazy Zauberball, Dropsin Alpaca, Manos silk blend ja ranneke-tarvikepaketti sisältäen langat, helmet, puikot, helmineulan ja ohjeen.Kotona kun kasseja purin, oli tunne kuin Tallinnan reissujen jälkeen, mitä ihmettä mä olenkaan ostanut - mun joulu oli jo nyt! Ja kiitos Marille matkaseurasta sekä Manoksesta joka on jo menossa puikoilla.