keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Lankakaupoilla Tallinnassa

Mun teki hirmuisesti mieli Tallinnaan ja ei tarvinnut kuin kerran pyytää niin Kristiinahan lähti mulle paikallisoppaaksi. Siis mulle uutta oli ratikalla kulkeminen. Liput ostettiin sataman Ärrältä. Kun ostaa 10 lipun nipun, tulee yhden matkan hinnaksi vain 80 senttiä. Edullista!
Kakkosen ratikalla mentiin ensin Karnalukseen. Mä olisin halunnut ostaa Rowaneita. Mielessä Lovejoy-neuletakki, mutta tosi vähissä oli Karnan Rowaneiden värit eikä kyseistä Scottish Tweediä edes valikoimassa. No ei Karnasta tarvinnut kuitenkaan tyhjin käsin lähteä. 

Matkamme jatkui kadun toiselle puolen Wool Wooleen jossa Noroja myydän kartioissa. Mukaani lähti Shinkiroa. Ihana ihana ihana!

Sit hyppäsimme nelosen ratikkaan ja sillä Eppien kauppaan. Kaupan Norot oli tosi vähissä, mutta kuulemma huomenna tulee täydennystä. Pelastin sieltä matkaani viimeisen Silk Garden Sock kerän.

Jatkoimme kävellen vanhaan kaupunkiin katsomaan Pronskin uutta myymälää. Voi voi. Pronski on joutunut pakosta vaihtamaan paikkaa ja tämä sijainti on kyllä hyvä, mutta mutta...Lyhyen lounastauon jälkeen vielä Liann Lõngad, jonka ovella oli ihana paita....harmi kun kuva ei kerro riittävästi langan koostuumusta ja väriä. 

Ostin langat Katia Bolivia (48% bambu, 44 % villa, 8% akryyli). Tästä täytyy tehdä jokin pitsikuviopaita. Mallipaidan ohjetta heillä ei vielä ollut saatavilla. Tapasimme sattumalta myös Annan ja vähän ideoitiin tulevaa Tallinnan matkaa - millaista ohjelmaa voisi järjestää.

Tallinnan lankakauppojen osoitteet löytyvät täältä.

Keli suosi, Eckeröllä oli mukava rauhallinen tunnelma matkustaa ja matkaseura oli miellyttävä, joten kiva päivä eilen.

Kotona kassia purkaessa oli taas joulu.Sieltä nousi esiin nämä:

Karnasta: Milly huovutuslankaa, tilpehöörejä. WW:stä Noroa, Eppiltä Noroa, Pronskista vironvillaa väripataan, Liannista Katiaa.