lauantai 9. marraskuuta 2013

Viikko 45

Kehrääminen ei ole viime aikoina edistynyt, neulonta on vienyt voiton, mutta joskos nyt sunnuntaina sais taas pikku-join kehräämään.

Lapaset valmistui tästä Yarngrimoiren myyttisen kuituklubin kesäkuun UKKO-kuidusta. Kehräsin tämän kesällä mökkeillessä ja tyttären kaveri ihastui lankaan niin, että toivoi siitä lapasia.
Itse en niin näistä väreistä alkuun tykännyt, mutta lapasista tuli kivat.  Silti annan nämä suunnitelman mukaisesti Hannelle.
Duuniporukan kanssa vietimme yhden illan Inkun Ideapajassa kynttiläkurssilla. Perinteisesti olen toistakymmentä vuotta jo tehnyt näin joulun alla kastettuja kynttilöitä kotona, mutta kyllä se näin mukavassa porukassakin kivaa on.

Upeita kynttilöitä valmistui kolmen tunnin lämpimän ahertamisen aikana. Tein myös muutaman Itsenäisyyspäiväkynttilän ja pari kastoin punaiseen streariiniin, loput jätin valkoisiksi. Kauniita tuli ja kaikki osasivat ja viihtyivät. Varattiinpa Minnan kanssa ens vuodella sama kurssi.
Lentävä Lapanen täytti 1-v. Vuosi sitten olin avajaisissa ja nyt siis kävin toisen kerran. Olen kyllä seurannut tämän neulekahvilan mainiota kurssi- ym. tapahtumatarjontaa, mutta Järvenpäähän en on kuitenkaan jaksanut arki-iltaisin lähteä.


Olin houkutellut  Kristiinan ja Marin mukaan. Paluumatkalla tyttöjen kanssa juteltiin, että Lentävä Lapanen on todella mukavasti sisustettu ja on mukavan kokoinen, tilaa on neuloa vaikka väkeä ois enempikin. Lankavalikoima on myös herkullinen.

Kivat synttärit oli, kiitos ja mukavia tulevia vuosia Teille Neulekahvilan väki! Niin, olihan tuo paikallinen neuleporukka kans mukavaa sakkia.

Tälläkin viikolla yks ilta meni teatterissa. Tällä kertaa Espoon Kaupunginteatterissa katsomassa Esitystalous 2.Oli hauska. Hirvitti tuo teatterin kesto 3 t 15 min, mutta näin virkamiehelle - kyllä tuo osu ja upos. Ja väliajalla oli tarjolla kertakaikkisen maukas ja mahtava perunaleivos. En tiedä minkä leipomon oli, mutta tykkäsin kera kuoharin.

Hyvää Isänpäivää!