maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kolilta kotiin

Menomatka viitostietä yhden pysähdyksen taktiikalla kesti noin 5 tuntia, mutta paluumatkaan käytimmekin tuplasti aikaa.

Päätimme ajaa kuutostietä ja Porvooseen Brunbergin tehtaanmyymälään. Pari tuntia ajettuamme, takapenkkiläinen havahtui, että mehän ollaan melkein meidän kesäpaikassa Naaranlahdessa

Kysyin, että ajetaanko katsomaan, jos vaikka hepat tarvii liikuttajaa. 


 Niinpä kurvasimme talon isännän hämmästykseksi pihaan ja hetken päästä tytöt olivatkin jo ratsailla. 


Piritta ja Viki pääsi tunniksi maastoon ja minä Mupen kanssa ulkoilemaan. 


Tämän jälkeen olimmekin kaikki jo nälkäisiä, mutta kuskina totesin, että pysähdytään vasta kun ollaan yli puolen matkan. Niinpä toinen pysähdys oli ruokatauko. Tässä vaiheessa totesin, ettei enää ehditä Brunbergin tehtaanmyymälään kun se menee kiinni jo klo 16, mutta Korian kohdalla korjasin tilanteen ja pysähdyin Novitan tehtaanmyymälään. Enhän mä sieltä mitään halunnut, kun en oikeastaan Novitaa neulo, mutta pari sukkalankaa kuitenkin lähti matkaan. Sit todettiin, että suorilla kotiin, mutta auton tankki rupes vilkuttamaan tyhjää kun olin huomaamatta jo ajanut tankillisella yli 1.000 kilsaa – joten piti vielä kurvata tankkaamaan ja näin paluumatkaan saatiin neljä pysähdystä ja kymmenisen tuntia.

Matkalla, Kolilla, valmistui sukat, ei sen enempää koska kuskina ei neuleet ajomatkan aikana edisty – onneksi olen harvemmin kuskina ja pian takapenkkiläisetkin jo vaihtuu etupenkille rattiin.
Sukat koko 42
Lanka: Lanitium ex machina Glitter sock, väri Antoinette Huom! LeM:llä on uus verkkokauppa
Puikot: 2.5 mm
Menekki: 80 g