keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kyllä näillä keleillä kelpaa...vol2....

Vein tyttären Mänttään illalla ja ajattelin tänään käväistä Mäntän Kuvataideviikot ja Serlachius museon uuden Göstän paviljonkin läpi. Mutta lähdinkin heti aamusta kotiin, koska mummolassa oli kylässä "superinnokasuros" suursnautseri Eetu, joka väkisin halusi Mupesta kesäheilan.


Pysähdyin kuitenkin kirkolla ihastelemaan Kaarina Kaikkosen "Totuuden henki" teosta: kirkon julkisivu on koristeltu kaupunkilaisten paidoilla. Tämä teos kuulemma jakaa mielipiteet jyrkästi joko puolesta tai vastaan. Minusta se sopii Mäntän kuvataidekaupunki teemaan.


Seuraavaksi ajattelin pysähtyä Iittalassa tutustumassa aina niin hauskaan "Naivistit Iittalassa" näyttelyyn. Mutta olin niin aikaisin liikkeellä, ettei se ollut vielä auki. Jonnekin mieleni teki ja koska olen lomapäivällä ilman aikatauluja, päätin kurvata Fiskarssiin.
Upi Anttila & Kim Simonsson, Lintujen ruokkija 2014Jostain vielä mieleeni tuli, että Katin Sisustusnavetassa vois kans käydä. En ole siellä aiemmin käynytkään. Iiiik. Ihana paikka. Siellä on hirmuisesti tavaraa, antiikkia, huonekaluja, tavaroita, astioita, vaikka mitä. Ja mä tein LÖYDÖN!
60-luvulta oleva käsityöpalli.


Nyt mulla on uus kätkö langoille.
Huomenna Disan kanssa maastoon.