sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viikonloppuna

Nyt taas ehti yhtä sun toista.

Olimme Mäntässä Äitienpäivän vietossa ja kävimme upeissa maisemissa eväsretkellä. Eväinä oli leipää ja sveitsiläistä herkkua, raglettejuustoa.



Tytär sai tällaiset retkiraglettepannut Sveitsin kummeiltaan joululahjaksi ja nyt pääsimme niitä kokeilemaan - ja toimii! Suorastaan yllättyimme kuinka nopeasti juusto suli. Pannussa on neljä tuikkukynttilää ja raglettejuusto rupesi sulamaan jopa nopsempaa kuin kotikäytössä olevalla sähköisellä raglettepannulla.



....ja olihan tämä niiiiiiiiin herkullista.











































Tiistai-illan korukurssista jäi sellainen kipinä, että olen siitä lähtien odottanut, milloin ehdin koruilla lisää. Otin korutarvikkeet mukaan ja lauantai-ilta tässä sitten menikin. Kipinä sammui, nämä taitaa nyt riittää - ainakin seuraavaan koruilukertaan - Mari lupasi koruilla joku kerta mun kanssa. Kivaa!











Myös virkkausta päätin kokeilla. VillaLankasta ostettu Catania puuvillalanka on todella mukava virkkuulanka - mut äh......ei mun virkkuista tule kauniita. Olin hahmotellut, että tekisin keittiön pöydälle pienen liinan, mutta äh, en sit teekään.




Taidan jatkaa revontulia ja pikku-joi tulis kanss ottaa terassille. Ens viikoksi on luvassa kauniita päiviä, ehkä
työpäivän jälkeen ehtis vähän kehrätä.


Hyvää Äitienpäivää!