lauantai 1. lokakuuta 2011

Viron villatehtaalla

Tätä odotettiin useampi kuukausi ja viimein päivä koitti. Tallinnan satamassa meitä odotti pikkubussi ja Anna.Lähdimme suoraa Raasikuun Aaden tehtaalle. Matkaan meni reilu puol tuntia ja hieman huolestutti tehtaan pihalla, kun huomasimme, että siellä on jo bussilastillinen muita suomalaisia shoppailemassa.


No, ei se mitään, kyllähän tuota villaa riitti kaikille....Upeissa väreissä ja niiiiiiiiiin edullista....


Kyllä me sitä kilotolkulla ostettiinkin. Matka jatkui takas Tallinnaan ja Karnalukseen. Tämän jälkeen sulloimme ostokset kasseihin ja nyssyköihin ja lähdimme yksin tai ryhmissä tekemään lisäostoksia ja sitten syömään Vapianoon.Paluumatkalla laivassa Minna opetti pannualusien virkaamista - siis erityisesti minulle, joka en ole koskaan virkkausopetusta saanut enkä oikein taida vieläkään hahmottaa niitä ohjeita. Minna jaksoi olla kärsivällinen ja sainhan minä valmiiksikin pari pannunalusta. Nyt yritän tehdä niitä itsenäisesti lisää ja sitten koneeseen huopumaan.
Kaikkea kivaa tuli ostettua.......ja lahjoja saatua. Hanne oli tehnyt ihania herkkuttelupusseja (niin kauniita, ettei niitä raaski avata) ja Mallaviriltä sain upean kaulakorun...Kiitos, ystävät! Oli ihana perjantai.