lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tuliaiset ja arvonta

Tuliaisena lukijoilleni ostin eilen Tallinnasta tällaisen super-söpön Nalle Puh mittanauhan.






































Neljä vuotta tulee täyteen ja siihen on hyvä lopettaa. Kaikki tähän postauksen Vappuun mennessä kommentoineet ovat mukana arvonnassa. Arvonta tapahtuu Vappuna, jolloin myös blogitauko alkaa. Jos vielä jotain kivaa ens viikolla löydän Roomasta, niin arvontaa tulee vielä ylläri.

Mutta sitä ennen omat ostokset Aadesta

























ja Karnasta




























Rowanin fine tweediä on nyt raitapaidan verran. Cloverin uudet silmukkapidikkeet - en ole koskaan nähnyt, mutta kohta saan ne käyttöön kun matkaneuleenakin olleen tunikan hihat jätetään odottamaan. Uudet värikkäät virkkuukoukut....tosin, sitä lankaa uutta isoäidin neliöpeittoa varten en löytänyt. Karnassa oli tosi paljon akryylilankoja, kivoja värejä, mutta no thanks.







































Pitkään mietin kumman pidän itselläni, etanamitan vai Nalle Puh mitan. Ihania kumpikin. EDIT: mitat eivät ole Karnaluksesta vaan siitä viereisestä Abakhanis (tai jotain) kangaskaupasta.































Kyllä ystävät mut jo tuntee. Mä oon peltipurkkifriikki. Sain Outilta todella kauniin teepurkin. Mähän olen aamukahvi- ja iltateeihminen. Ja Netalta järkyttävän hienoa lankaa. Kiitos vielä!!