perjantai 20. joulukuuta 2013

Viikko 51

Ihanaa, olen pitkästä aikaa ehtinyt istua ja kehrätä pikku-join kanssa.

Kuitu on itse, Jacquardin happoväreillä, värjättyä Pirtin Kehräämön villaa.Kertasin kaksinkertaiseksi.Lankaa tuli yhteensä noin 165 g ja noin 240 m.
Kertakaikkisen kaunis "Katjun uniikki" vyyhti.

Yhdet sukat valmistui vielä pukinkonttiin.


Ja ihania lahjoja olen jo saanut. Outi-m:n herkullinen, tarkoin varjellulla reseptillä tehty suklaakakku pääsee jo huomenna kahvipöytään. Kiitos Outi kakusta....eikö sitä reseptiä vieläkään saa? Arja lähetti herkkukorin, siitäkin mantelit katosi jo kotimatkalla. Kiitos korista ja kovasta paketista, joka meni joulupukin säkkiin odottamaan aattoa. Mari toimitti tuon lähetyksen mulle ja  lisäsi sinne jotain omia paketteja, jotka nekin jätin odottamaan aattoa. Kortteja on tullut paljon - kyllä tää joulunaika on kivaa.

Pidin vielä duuniporukalle kässäillan, jossa teimme Noro kämmekkeitä. Minna antoi mulle kauniita virkattuja tähtiä - kuuseen kuulemma, mutta minäpä koristelin niillä jo keittiön. Kiitos Minna.Joulun jälkeen bloggaaminen jatkuu säännöllisen epäsäännöllisesti sen mukaan kun on kerrottavaa ja otsikoinnitkin vaihtuvat toivottavasti mielikuvitellisemmiksi.

Rauhallista joulua.