torstai 23. heinäkuuta 2009

Kesä eikä mitään tekemistä

- vai onko............?

Ehkä vois keskeneräisiä neuleita edistää.....sen verran voin paljastaa, että mulla on aina monta työtä meneillään....ne etenee sitten tilanteen ja mielialan mukaan;Teetee Elegantista henkäys huivi. Tätä tein keväällä Lintsillä kun olin vahtimassa tyttöjen menoa ja näyttää käyvän niin, että ollaan uudestaan menossa. Ja tämä neule lähtee mukaan, koska se on kevyt pitää mukana ja mallikerta on helppo muistaa ilman ohjetta.


Filatura Di Crosa Porto Cervo langasta puuvillapusero, hihat vielä tekemättä…..tylsää sileää neuletta. Tämä edistyisi telkkaria katsellessa, mutta kun ei sieltä töllöstä tuu mitään kivaa. No, rannallekin vois tän ottaa – sinne!
Haapsalu Sall kirjasta kaulahuivi, lankana upea punasipulilla värjätty bambuvillasilkki. Hinku oli aloittaa, mutta ei kovin ajankohtainen.


Välipalana innostuin tekemään ystävälle synttärilahjaksi pipon ja kämmekkäät 7 veikasta. Vielä vähän kesken, synttärit parin viikon päästä.
Yöpöydällä odottavat Noro silk garden sockit ja pinaattitunikan ohje……tämä tämä tämä, heti heti heti ihana ihana ihanaJa toiset Norot, Kureyon Sockit haluais Lucian jakuksi.
Ja kangaspuissa on tyttären huoneen matto kesken. Sain ”luvan” kutoa sen valmiiksi.

Ja ihanaa mulla jatkuu nyt loma! Kivaa tekemistä tiedossa, no, voishan noita kaappejakin taas siivota ja järjestää…….ainakin vaatekaapit on pakko, jotta uudet neuleet mahtuu sinne.