tiistai 28. heinäkuuta 2009

Loman viettoa kotikulmilla

Eilinen päivä meni Lintsillä. 9 tuntia! Ja ehei….en istunut varjon alla neulomassa vaan juoksin tytön kanssa laitteissa. Mielestäni olen ansainnut äitien urhoollisuus mitalin? Siis YHDEKSÄN tuntia!

Tänään olikin jo leppoisampi päivä. Oltiin Oittaalla uimassa.Tytöt menivät vesiliukumäkeä pari tuntia. Koko päivän ranneke maksoi 10 e.


Päivä oli lämmin, mutta sen verran pilvinen, että ranta oli lähes tyhjä. Ja mullehan se kävi hyvin, ei tarvinnut käsiä sotkea aurinkorasvaan.


Oli siellä kyllä myös sinilevä varoitus. Katsoin Espoon uimavesien valvonnasta, että viime viikolla oli käyty veden arvot mittaamassa ja pieniä määriä sinilevää on. Kävimme kuitenkin uimassa. Veden lämpö oli 20 astetta, siis lämmintä.Meiltä on Oittaalle 9 kilometriä ja autolla kestää 13 minuuttia……ja minä muistan käyneeni siellä kerran aiemmin, yli 10 vuotta sitten. Noloo………..no, joka tapauksessa, siellä voi tehdä vaikka mitä. Oittaan Ulkoilukeskuksesta voi vuokrata kanootteja, soutuveneitä, siellä voi kalastaa, pelata frisbeegolfia jne. Kyllä tuonne vois mennä useamminkin.

Ja just kävin mattopyykillä ts. vein matot pesukoneisiin Viherpeipoon. Todella helppoa tuo mattojen pesu, 50 minuutin päästä käyn nostamassa matot kuivumaan ja huomenna haen puhtaat ja kuivat matot kotiin.