torstai 29. marraskuuta 2012

Snurre ja kirjoneulelapaset

Snurre ehti täyttää jo 1-v ennen kuin pääsin perille. Jostain syystä en vaan Hietelahdenkadun kulmilla juuri käy, mutta eilen illalla oli hyvä syy mennä putiikkiin ja kirjoneulelapaskurssille.

Olin kuvitellut kaupan pienemmäksi kooltaan ja valikoimaltaan, joten yllätys oli positiviinen. Ihanat valikoimat, erityisesti mulle jäi mieleen upeat erilaiset alpakkalangat upeine väreineen. Ja jos oikein ymmärsin, hiljattain liikkeen yks väliseinä oli kaadettu ja näin saatu lisää tilaa.

Snurre pitää erilaisia kursseja. Tilassa on kiva pöytä mukavine tuoleineen, jossa eilen illalla istuimme aloittamassa kirjoneulelapasia. Meitä tais olla 6 kurssilaista ja harvoin neuleillassa näin hiljaista on, olimme kaikki niin keskittyneitä lankojen kuljettamiseen, jottei edes maltettua teetä santsata.


Mun aloitus, pääsin kahdessa tunnissa melkein peukaloon ja Annen mallikappale vieressä. Lanka tosi mukavan tuntuinen Lana Naturale Inca. Olen itsekin yllättynyt kuinka mukavasti kirjoneule lähti sujumaan - noh - kun ei niin hirmutarkkaa katso. Työn voi tehdä loppuun kotona tai tarvittaessa käydä Snurrella kysymässä neuvota tai neuloa paikan päällä. Varmasti menen toistekin.