tiistai 27. marraskuuta 2012

ToDo haaste

Sain ArjaMarjalta ToDo haasteen liittyen ruokaresepteihin. Mulle tää ei oikein "istu" kun en ole niin innokas ruoanlaittaja. Teen perusruokia omasta päästä ideoiden ja välillä otan jostain lehdestä tai netistä ohjeen talteen, mutta yleensä kokeilen sitä myös samantien ja jos tulee hyvää, jää resepti talteen. Siispä muokkaan tätä To Do -listaa omiin harrastuksiin.

Haasteen ohjeistus:
1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Jaa haaste eteenpäin, vaikka 4:lle.
3. Ilmoita näille haasteesta.
4. Kerro oma kahdeksan kohdan to do -listasi.


Ruokien osalta akuutisti ToDo listalla on ens lauantain pikkujoulupöperöt.

Neuleiden osalta ToDo lista kasvaa, varsinkin ravelryn favorites lista on jo tolkuttoman pitkä, tuskin niitä kaikkia edes koskaan ehdin tehdä. Nyt puikoilla kuiteskin pitkään listalla olleet Seijapeen polvisukat ja seuraavana lienee Kudujan Tiina huivi ja yks palmikkojakku on myös kesken. Myös kirjoneulonta kiinnostaa ja olenkin huomenna menossa Snurren lapaskurssille.

Kehrääminen kiinnostaa ja listalla on värttinäkehräyksen aloittaminen ja siitä sit rukilla eteenpäin....odotan Villavyyhdin ens vuoden kursseja.

Kiinnostavia matkakohteita on paljon, mutta suunnitteluasteella on Etelä-Amerikan matka, erityisesti Peru ja siellä Machu picchu kiinnostavat.

Ja lopuksi vielä ratsastuksen pariin, mä haluan harjoitella laukan niin mukavaksi ja rennoksi, että uskallan lähteä pitkälle maastoretkelle Muhuun.

Kaikki jotka jaksoivat tämän lukea ja innostuivat haasteesta, haastaan tekemään oman ToDo listan vapaasti muokaten.

Lopuksi pari kuvaa tän päivän ulkoiluretkestä Luukissa.