keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Peroba Cafen neulemiitit

Edit: toukokuussa  ei ole Peroba miittiä.
Peroba Cafen neulemiitit jatkuvat joka kuun ensimmäinen keskiviikko alkaen klo 16.30.  Kahvila on meitä varten auki klo 19.30 saakka. Olemme levittäytyneet kaikkiin huoneisiin, jotta keskustelu vieruskaverin kanssa on helpompaa. Teen facebookin tapahtumiin tapahtuman vain niistä miiteistä joissa on jokin vierailija mukana. Toukokuun miitissä ei ole muita mutta kesäkuun 1. päivänä saamme tutustua uusiin BomBom lankoihin.


BomBom Yarns on käsinvärjättyjen lankojen studio Kirkkonummella. Tällä hetkellä valikoimassa on kaksi lankalaatua: Sock 75% villa 25% polyamidi sekä MerinoDK 100% hieno merinovilla (ei mulesing-käsittelyä).

Kesäkuussa on myös KIP päivä lauantaina 18.6. Perobassa pidetään KIP-brunssi klo 12.15 alkaen. Tule mukaan ja osallistu varaamalla pöytä suoraan Perobasta (ilmoita, että osallistut KIP päivään). Peroban yhteystiedot (link). Brunssin jälkeen jäädään sinne neulomaan. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kukin osallistuja saa tuoda arvontapalkintoja, jokin itse tehty juttu tai vaikka itselle puhumattomat lankakerät (ei kuitenkaan ole pakko tuoda mitään - arvontaan saa silti osallistua).


Mä tuon arvontaan timanttiset silmukkamerkit ja muutamat mun paistamat virkkuukoukut.

Tervetuloa Peroba Cafen neulemiittiin! Joka kerta on ollut joku ensikertalainen paikalla, joten rohkeasti vaan mukaan.