tiistai 13. lokakuuta 2015

En halua näyttää Tommi Läntiseltä!

Kipeenä ollessa, tukka hapsottaen ja meikittömänä, katsoin peiliin ja siellä oli Tommi Läntinen!Ei ole enää! Kävin kampaajalla lyhentämässä tukkaa ja päätin, etten enää ikinä kulje meikittömänä. Apu löytyi läheltä. Sellon viereen on avattu Kauneushoitala Villa Kimmel. Kävin ottamassa Yumi-kestotaivutuksen ja värjäyksen ripsiin. Nyt on säihkysilmät jo heti herätessä.
Kävin elämäni ensimmäisen kerran kosmetologilla viime toukokuussa jalkahoidossa. Sinänsä jalkahoidon jälkeinen olotila oli ihana, mutta kosmetologikoulun iso luokkatila ei ollut mikään miellyttävä kokemus saada kauneushoitoa. Kauneushoitola Villa Kimmel sijaitsee Hiusmesta-kampaamon perällä, huoneessa, jossa saa olla täysin rauhassa  - vain Netta ja minä. Miellyttävä kokemus.


Netta laittoi mulle ripsien pidennykset kesällä. Ne oli tosi kauniit ja luonnollisen näköiset (otin vain 7-8 mm pitkät) mutta en kokenut kuitenkaan kovia ripsiä omaksi. Tämä uusi kestotaivutus tuntuu nyt hyvältä. Tytär käy säännöllisesti huollattamassa ripsipidennyksensä Netalla ja on niihin tosi tyytyväinen (12 mm pitkät).Kuvausrekvisiittana näkyvä pipo on Tukuwoolin Fingering lankaa, värit Rae ja Auri. Ohje on myös Tukuwoolin, Dip-pipo. Lankaa meni vain 35 g, joten saan tästä myös toisen samanlaisen. Mä tein 110 silmukalla, mutta toiseen pipoon laitan resoriosuuteen vain 100 silmukkaa. Ja kuten väreistä arvaatte, ei jää mun päähän tämä pipo vaan pukin konttiin.....